Contact

Robert F.W. Bruinsma Stichting
Turfpoortstraat 29
1411 ED Naarden
Telefoon: 035 5449337

Nino Gvetadze, artistieke leiding
Hankie Bruinsma Verbrugh, uitvoerend directeur
Marco Meijdam, productie, production@naardenpianofestival.nl

Toegankelijkheid

Trein en Bus

Komt u met de trein dan moet u uitstappen op het station Naarden – Bussum. Bij het station staan altijd taxi’s, maar wilt u met de bus gaan dan neemt u lijn 110 van Connexxion en stapt uit bij de Westwalstraat in Naarden-Vesting.

Komend via de A1 uit de richting Utrecht/Amersfoort:

Afslag Gooimeer (afslag 6)

U rijdt dan via de Amsterdamsestraatweg en volgt deze weg tot aan Naarden-Vesting. In Naarden-Vesting aangekomen, slaat u rechts af de Westwalstraat in. U ziet het parkeerterrein Bastion ‘Nieuw-Molen’ aan uw rechterhand. Vanaf hier loopt u richting het Vestingmuseum en daar aangekomen slaat u linksaf de Turfpoortstraat in. U zou ook nog een stukje door kunnen rijden en de borden volgen richting de parkeerplaats op het Adriaan Dortsmanplein. Vanaf dit plein loopt u de Marktstraat in, de eerste straat links is de Turfpoortstraat.

Komend via de A1 uit de richting Amsterdam:

Afslag Naarden-West (afslag 5)

Na de afslag gaat u bij de eerste en tweede verkeerslichten rechtdoor. Vervolgens gaat u op de rotonde linksaf, richting Naarden-Vesting. U volgt de weg tot de aangeduide parkeerplaats op het Adriaan Dortsmanplein.

Parkeren

Parkeren in de gemeente Naarden is gratis, wel zijn er in sommige straten blauwe zones ingesteld. Wij raden u aan te parkeren bij het parkeerterrein Bastion “Nieuw-Molen” of het Adriaan Dortsmanplein in Naarden-Vesting. U kunt hier onbeperkt parkeren en heeft hier geen blauwe schijf nodig.

Let wel, in verband met de markt op zaterdag kan men op het Adriaan Dortsmanplein vanaf vrijdagmiddag niet meer parkeren. U riskeert wegslepen en forse boetes.

Toegankelijkheid

Onze voormalige kerk, nu BIJ ANDREAS is toegankelijk voor rolstoelgebruikers production@naardenpianofestival.nl.